TRE GODE GRUNDE TIL AT BLIVE VÆRTINDE

 1. DU FÅR EN HYGGELIG AFTEN MED VENINDERNE

 Ta´ en pause fra din travle hverdag, og inviter dine veninder hjem til dig. Er der noget bedre end en rigtig tøseaften, hvor man samtidig kan se på lækkert tøj til gode priser?

 
2. DU OG DINE GÆSTER BLIVER FORKÆLET

Som værtinde forkæler vi dig lidt extra, og giver dig 5% af aftenens samlede omsætning i rabat på dit eget køb. Som gave får dig og dine gæster en lækker MILK shopping bag, når I har lagt et køb hos jeres shopping advisor.


3. FLERE FORDELE

I får billigere fragt, end hvis I havde købt gennem vores website. Derudover… når I først én gang i sæsonen har købt gennem en Shopping Advisor, tilbyder vi fragtfri levering på alle efterfølgende webordrer i sæsonen. (gælder v. køb for min. 300 kr., og ikke på udsalg)
 
PS… nu har vi både KIDS og WOMAN kollektionerne med ud.

 

Bliv værtinde og opnå en særlig rabat-fordel…

Har du lyst til at være værtinde for et hyggeligt MILK SOCIAL SHOPPING EVENT? Invitér dine venner og bekendte til en hyggelig aften hjemme hos dig selv, hvor I kan få set hinanden og samtidig købe tøj til jeres børn og jer selv. 

Du og dine gæster vil få præsenteret SPRING / SUMMER 2018 kollektionen af en Shopping Advisor og derefter have mulighed for at bestille tøjet. I vil blive kyndigt vejledt i både størrelse, kvalitet og styling af jeres Shopping Advisor.

Som værtinde får du en særlig værtinderabat, der består af 5% af aftenens samlede omsætning. Konkret betyder dette, at du vil få for fx 600,- gratis tøj i værtinderabat, hvis der bliver solgt for 12.000 i løbet af hele aftenen.

For at blive værtinde skal du kontakte en af vores mange Shopping Advisors og aftale en dato for dit arrangement. Du kan også vælge at udfylde felterne forneden, hvorefter du vil blive kontaktet af en af vore Shopping Advisors.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Navn: *
Gade: *
Postnummer:
*By: *
E-mail: *
Telefon: