TRE GODA GRUNDER ATT BLI VÄRDINNA

1. DU FÅR INSPIRERANDE TID MED VÄNNINORNA

Ta´ en paus från din hektiska vardag och invitera hem väninnorna till dig. Visst är det något av det bästa med en mysig tjejkväll, samtidigt med att man kan se nya fina kläder och modetendenser?

 
2. DU OCH DINA GÄSTER FÅR EN GÅVA

Som värdinna skämmer vi bort dig lite extra och ger dig 5% av kvällens samlade omsättning, i rabatt på ditt eget köp. Som gåva får du och dina gäster en fin MILK bag när ni gör ett köp er shopping advisor.


3. FLERA FÖRDELAR

Ni får billigare frakt än om ni hade handlat via vår webb shop. Dessutom som något nytt… när man först har handlat en gång i säsongen via en shopping advisor, så erbjuder vi fraktfri leverans på alla efterföljande webb-order i samma säsong (gäller vid varuköp på min. 400:- och endast varor till ord. pris)


PS… nu har vi med både KIDS och WOMAN kollektionerna till dig

 

Bli värdinna och få särskilda rabattförmåner!

Har du lust att vara värdinna för ett trevligt MILK SOCIAL SHOPPING EVENT? Bjud in dina vänner och bekanta till en trevlig kväll hemma hos dig, där ni kan umgås och samtidigt köpa kläder till era barn och dig själv.

En shopping advisor kommer och presenterar SPRING / SUMMER 2018 kollektionen för dig och dina gäster, och sedan har ni möjlighet att beställa kläder. Er Shopping Advisor ger er kunnig vägledning såväl när det gäller storlekar, kvaliteter och styling.

Som värdinna får du en särskild värdinnerabatt som utgör 5% av kvällens totala omsättning. Rent konkret innebär det att du exempelvis får 600 kr. gratiskläder som värdinnerabatt om försäljningen under kvällen uppgår till 12 000 kr.

För att bli värdinna ska du kontakta en av våra shopping advisors och bestämma ett datum för ditt evenemang. Du kan också välja att fylla i fälten nedan och sedan bli kontaktad av en av våra shopping advisors.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

namn: *
Gata: *
Postnr.:
*Stad: *
E-post: *
Telefon:

MILK COPENHAGEN APS  /  VOLDBJERGVEJ 24  /  DK-8240 RISSKOV  /   TLF: +45 8618 2077  /  info@milkcopenhagen.com