TRE GODE GRUNNER TIL Å BLI VERTINNE

 1. DU FÅR EN HYGGELIG KVELD SAMMEN MED VENNINNENE

Ta en pause fra en travel hverdag, og inviter venninnene hjem til deg. Er det noe bedre end en skikkelig jentekveld, hvor man samtidig kan kikke på lekre klær til gode priser? 

 
2. DU OG GJESTENE DINE BLIR SKJEMT LITT BORT

Som vertinne skjemmer vi deg litt ekstra bort, og gir deg 5% av kveldens samlede omsetning som rabatt på ditt eget kjøp. Som gave vil du og dine gjester motta en flott MILK bag når dere handler via deres shopping advisor.


3. FLERE FORDELER

Dere får billigere frakt, enn hvis dere hadde kjøpt gjennom vårt nettsted. Dessuten … når dere først en gang i sesongen har handlet via en shopping advisor, tilbyr vi fraktfri levering på alle etterfølgende ordrer fra nettstedet i sesongen. (Dette gjelder ved kjøp for min. 400 kr., og ikke ved salg.)

PS… nå har vi både KIDS- og WOMAN-kolleksjonene med oss ut.

 

Bli vertinne og få en spesiell rabatt…

Har du lyst til å være vertinne for en hyggelig MILK SOCIAL SHOPPING EVENT? Inviter kollegaer, venner og kjente til en hyggelig kveld hjemme hos deg selv, hvor dere kan kose dere sammen og samtidig kjøpe tøy til barna deres og dem selv.

Du og dine gjester vil bli presentert for SPRING / SUMMER 2018 av en Shopping Advisor, hvor dere kan bestille klær. Du vil bli guidet fagmessig i forhold til både størrelse, kvalitet og stylingt. Som vertinne får du en spesiell vertinnerabatt, som består av 5% av kveldens samlede omsetning.

Konkret betyr dette at du vil få for f.eks. 600,- gratis tøy i vertinnerabatt hvis det blir solgt for 12.000 i løpet av hele kvelden. For å bli vertinne skal du kontakte en av våre shopping advisors og avtale en dato for ditt arrangement. Du kan også velge å fylle ut feltene nedenfor og du vil bli kontaktet av en av våre shopping advisors.

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

navn: *
Gateadresse: *
Postnummer:
*By: *
E-post: *
Telefonnr.:

MILK COPENHAGEN APS  /  VOLDBJERGVEJ 24  /  DK-8240 RISSKOV  /  TLF: +45 8618 2077  /  info@milkcopenhagen.com