KOLME HYVIÄ SYITÄ TOIMIA EMÄNTÄNÄ

 1. SAAT AIKAA INSPIROITUA YHDESSÄ YSTÄVIESI KANSSA

Ota itsellesi breikki, irtiotto hektisestä arjestasi ja kutsu ystävät kylään. Rento ja mukava tyttöjen ilta on kaikkein parasta! Illanvieton lomassa voit vielä nähdä uusia, ihania vaatteita ja muotisuuntauksia.

 
2. SINÄ JA YSTÄVÄSI SAATTE LAHJAN

Koska olet emäntä, hemmottelemme sinua vielä vähän enemmän ja annamme sinulle 5 % alennuksen illan myyntituloksesta, alennuksen voit käyttää omaan tilaukseesi. Sinä ja vieraasi saatte herkullisen MILK ostoskassin kun teette ostoksia oman Shopping Advisorinne kautta.


3. ENEMMÄN ETUJA

Saatte halvemmat toimituskulut jos teette ostoksia nettikauppamme kautta. Tässä tulee joitain uutta... kun teet kauden ensimmäisen ostoksen Shopping Advisorimme kautta, tarjoamme sinulle ilmaiset rahtikulut kaikkiin sen jälkeen tekemiisi tilauksiisi samalla kaudella. ( koskee tilauksia joiden arvo on minimissään 75 euroa ja vain normaalihintaisia tuotteita )
 
PS... nyt meillä on sekä KIDS että WOMAN mallistot sinulle.

 

Ryhdy emännäksi ja saat etuja…

Haluaisitko toimia mukavan MILK Social Shopping event -tilaisuuden emäntänä? Kutsu ystäväsi viettämään mukavaa iltaa, jolloin voitte ostaa yhdessä vaatteita lapsillenne.

Shopping Advisorimme esittelee sinulle ja vieraillesi SPRING / SUMMER 2018 malliston, minkä jälkeen voitte tilata vaatteita. Shopping Advisor opastaa kokojen, materiaalien ja stailauksen suhteen.

Emäntänä saat erityisen emännän alennuksen, jonka suuruus on 5 % tilaisuuden koko myynnistä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että saat ilmaiseksi vaatteita esimerkiksi EUR 75,00 arvosta, jos koko tilaisuuden myynti on EUR 1.500,00.

Jos haluat ryhtyä emännäksi, ota yhteyttä johonkin monista Shopping Advisoreihin ja sovi päivämäärä tilaisuudellesi. Voit myös halutessasi täyttää alla olevat kentät, niin joku Shopping Advisoreistamme ottaa sinuun yhteyttä.

 

Gem

Gem

Gem

nimi: *
Katuosoite: *
Postinumero:
*Toimipaikka: *
Sähköposti: *
Puhelinnro:

MILK COPENHAGEN APS  /  VOLDBJERGVEJ 24  /  DK-8240 RISSKOV  /  TLF: +45 8618 2077  /  infofi@milkcopenhagen.com