Mikä MILK COPENHAGEN?

MILK COPENHAGEN suunnittelee ja valmistaa vaatteita 3–14-vuotiaille lapsille. Tyylimme on yksinkertainen uniikilla vivahteella ja puhuttelee sekä isoja että pieniä ihmisiä, joilta löytyy silmää hieman poikkeuksellisille yksityiskohdille. Haemme inspiraatiota aikuismuodin uusimmista vaikutteista, ja kohtaamme lapset heidän tasolla. Luomme vuosittain kaksi mallistoa, joiden perusidea on kaikkien vaatteiden yhdisteleminen ihan miten lapsi itse haluaa. Meistä on kivaa kun lapset saavat olla lapsia. Tyylimme perustuu siihen, että lapset pukeutuvat oman mielensä mukaan ja yhdistelevät eri vaatekappaleet kuten itse haluavat – söpösti, hauskasti, räväkästi, rennosti tai boheemisti – kaikki on sallittua!

LUXURY FOR LESS

MILK COPENHAGENin laatuvaatimukset ovat korkealla, mutta hinnat on pidettävä alhaalla, jotta kaikilla olisi varaa vaatteisiimme. Siksi hyppäämme hintoja nostavan kaupallisen ketjun yli, ja myymme vaatteet suoraan sinulle kotimyyntitapahtumien tai verkkokauppamme kautta.

Hyvännäköisillä vaatteilla, korkealla laadulla, hyvällä istuvuudella ja kiinnostavilla hinnoilla pidämme huolen siitä, että sinun lapsesi on aina hyvin pukeutunut.

 

MILK COPENHAGEN APS  /  STÅLARMINKATU 15   /  20810 TURKU  /  PUH: +358 400 298 277  /  infofi@milkcopenhagen.com