SOCIAL SHOPPING

Hi! Je hebt waarschijnlijk al wat te gekke items voorbij zien komen en gehoord over homeshopping...maar hoe werkt dat nu precies bij MILK?

SOCIAL SHOPPING

MILK Copenhagen is een combinatie van shoppen & hygge (gezelligheid). Wij, de shopping advisors van MILK Copenhagen, zijn stuks voor stuk hardwerkende mama’s die daarnaast de liefde voor fashion hebben omgezet in een job (on the side) als Shopping Advisor. Een functie waarbij wij de mogelijkheid hebben om samen met jou een fashionfeestje te hosten!

VOORDELEN

Je kan ons boeken voor een ochtend, middag of avond en een van ons komt met de collectie van MILK bij je langs. Je kunt zoveel vriendinnen, collega’s en bekenden uitnodigen als je wilt. Samen shoppen jullie de leukste kleding in een relaxte sfeer waarbij wij je kunnen adviseren! Als gastvrouw van een social shopping event krijg je een korting ter waarde van 5% van de totale omzet. Deze korting wordt van jouw eigen aankopen afgetrokken.

BESTELLEN

Alle bestellingen worden online aangevraagd en verstuurd vanuit Denemarken! Betalingen gaan via credit card, ideal of achteraf betalen. Geen gedoe dus. (Natuurlijk kan je ook altijd ruilen / terugsturen!)
23 augustus 2018 zijn wij gestart met het nieuwe seizoen met waanzinnig leuke items (op = op) dus boek snel een Shopping Advisor door contact op te nemen via deze link: http://www.milkcopenhagen.com/Page/blivvaert_NL/
Te gek als we jou en je vriendinnen binnenkort de hele collectie kunnen laten zien!!

MILK COPENHAGEN APS  /  VOLDBJERGVEJ 24  /  DK-8240 RISSKOV  /  TLF: +45 8618 2077  /  infonl@milkcopenhagen.com